Att vinna på Triss gör drömmar till realitet

En stor dröm för de allra flesta av oss är att vinna på Triss. Ett rejält bidrag i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss tror gör lyckan komplett. Många människor vill resa, köpa ny bil eller båt, investera pengar för framtiden, skänka pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr upplevts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever på samma budget. Dröm blir till verklighet. Klicka Här för Skraplotter tips.Skraplotter info Finns här.

Att vinna på Triss är i själva verket tämligen lätt, ca var femte lott skänker vinst. Dock så är de flesta vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att kamma hem 25 kronor på Triss.

Vill man vinna stora vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram 3 TV-rutor vilket innebär att man ges ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler. För många är månadsvinsterna de allra mest lockande med tanke på att det inte bara ger en en massa pengar utan även stabilitet samt säkerhet för många år framöver. En miljon kronor är dessvärre lättare än man kan ana att sätta sprätt på, men en rejäl extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor årligen och ca hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som verkligen kan säga sig vinna på Triss är således spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns såklart fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Det beror dels på liveskrapningarna i TV, men även på alla de kittlande reklamerna man märker av i samhället, vem minns t ex inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det!»? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har således lägre pris än Triss, men dessutom lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att handla dessa små skraplotter regelbundet. Många gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, medan andra gör det mer sporadiskt, när de drabbas av ett infall. En del gör det i par, andra för sig själva. En del tycker om att skrapa virtuella lotter online samtidigt som andra föredrar de traditionella papperslotterna. Hur man än skrapar sin lott så är det en omständighet som förenar samtliga som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.