Bingo FAQ Del IV utav V

I detta Bingo FAQ inlägg beskriver jag lite vad ”Battle of the Clubs” och ” Super Spotlight” går ut på?
Du antagligen vill experimentera att spela dem senare?

Vad är Battle of the Clubs?

Slaget emellan klubbarna är en community verkan som kan schemaläggas på länkade spel som belönar lirare som köpt biljetter i klubben där den segrande biljetten köptes.

OBSERVERA Om spelarna inhandlar biljetter till samma spel i flertal klubbar, i anledning att bedra Slaget emellan Klubbarna funktionen kommer samtliga biljetter hänföras till klubben där den första biljetten för spel köptes.

Pris Val
I Strid mellan Klubbar spel kan var samt en konfigureras annorlunda
Vinnande lirare betalas en andel av slaget vid sin förening.

Den totala potten delas mellan spelaren med den segrande biljetten för spel och samtliga övriga lirare som har köpt biljetter i samma förening (inklusive vinnaren).

Fördelningen emellan de vinnande lirare och alla kvalificerade lirare kan konfigureras per spel.

Den del av potten delas emellan alla kvalificerade spelare kan vara lika per spelare eller proportionell utifrån insatserna i spelet.

Det finns oftast en minimum utbetalning till en lirare i den segrande klubben.

Priser kan betalas till din Bingopott eller till kassan.

Innan spel börjar

Innan Slaget emellan Klubbar spel börjar, kommer samtliga att få se att Slaget mellan Klubbar spelet är på väg att börja.

Det kommer att visas detaljerat vilka vinster som är aktuella för bingo spel.

Om ett Slag mellan Klubbarna spel föregår ett annat Slaget mellan Klubbarna spel, och de har exakt samma kostnad alternativ kommer information blott att visas bara en gång före den första matchen.

Vinnare
Vid slutet utav var art vid Klubbarspelet kommer en egen segeranimation visas i listan över Battle of the Clubs vinnarna.
Om du har vunnit, kommer ditt namn att vara högst på listan!

Man kan också bese fullständiga uppgifter om din Battle of te Clubs vinnare i din insats historia.


Vad är Super Spotlight?

“Super Spotlight” är en progressiv jackpot som är detaljrik för en utsedd Bingo Club.

Super Spotlight spelet kommer att spelas för 1 rad, 2 rader samt kåk med Jackpotter tillgängliga igenom att vinna en kåk i ett angivet antal som visas i Jackpot-området på anvisad förening.

Det utsedda antal och biljettpriset kan fluktuera från klubb till förening och kan ändras på grund av särskilda kampanjer och sajterna informerar om när detta kommer att ske.

När en jackpot har vunnit det fulla beloppet kommer det att betalas till vinnaren.
Det finns ingen enhetlig del i denna Bingo Jackpot samt

Jackpot vinnaren får 100% av bingo jackpottens summa.

Super Spotlight Jackpot kan bara vinnas under ett Super Strålkastare spel och spel kommer att inneha det explicit namnet “Klubbnamet Super Spotlight” för att skilja den från icke-Super Strålkastare spel

“Super Spotlight” är ett separat Jackpot spel till “Spotlight” samt två spelande kunder är inte anslutna eller kopplade tillvarandra på något fason.

Jackpotten finansieras genom en procentsats av insatser som kommer att läggas till Super Strålkastare Jackpot så att den ökar efter var spel.

När en Super Spotlight innehar vunnits kommer det att fyllas på samt beloppet kan fluktuera avhängig på när den specifika klubbens Super Spotlight och Super Strålkastare Jackpot blir engagerad igen.

Nuvarande Super Spotlight Jackpot beloppet visas vanligtvis i Jackpot-området i Bingo klubben när det är åtkomligt för ett visst spel.

Nu har man precis läst näst sista delen utav mitt Bingo FAQ. Den sista delen handlar om ett par spelvarianter till som kan vara spännande att kunna.