En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden markant

Det är otaliga människor som finner det underhållande att skrapa trissloter. Det som förenar de flesta som tycker om att skrapa trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som lockar än enbart drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har bestämt sig för att handla en lott sätter proceduren i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller inte och många människor har ritualer angående allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill raskt skrapa igenom hela lotten medan andra varsamt skrapar ruta för ruta. Några skrapar endast precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ytterligare en del skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som INTE får skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man trots det lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Ifall man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså massor olika typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag göra på två olika sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det lite mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud och lägga pengar på fysiska trisslotter. De skilda metoderna lockar olika typer av personer. Att spela trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt vis så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är även en utomordentlig gåva att ge bort. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i present tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det möjligtvis kännas aningen surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt någonting man njuter av för sig själv. Många par finner stort nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt samt spännande och om man inte skulle vinna så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund tillsammans med den man älskar. Skraplott-tips Klickbar länk.

Andra väljer att skrapa trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.