En trisslott skänker lite extra spänning i vardagen

Många människor drömmer minsann om att trisslotten en vacker dag ska medföra storvinsten. Somliga slutar aldrig att jaga drömmen om en riktig skrällvinst och med hjälp av en trisslott känns den drömmen hela tiden tämligen nära.

Många människor har en veckotradition av att införskaffa en trisslott eller två – måhända till helgen för att fira av jobbveckan. Andra köper sin trisslott aningen mer sporadiskt. En del letar efter indikationer i vardagen som tyder på att man är förföljd av tur, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.

Att köpa en trisslott medför inget speciellt stort hål i plånboken, men bara om man begränsar sig till en trisslott ibland. Det finns de som blir smått besatta av att köpa trisslotter och för vissa går det ordentligt illa. Man bör därför göra upp med sig själv om hur mycket pengar man har för avsikt att spendera på trisslotter varje vecka eller månad.

Att skrapa trisslott ska helst ses som ett spännande nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Visst bör man drömma om stovinsterna, att få vara med där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man bör vara medveten om att chansen är minimal.

Att kamma hem mindre summor genom sin trisslott är emellertid tämligen vanligt och det är inte så sällan som man ges sina spelpengar tillbaka. Därjämte kan en extra femhundrig till helgen kännas oerhört fint då och då.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart sant, men man fölorar heller inget på att inte spela. Huruvida man är lämpad för att spela trisslotter beror på ens karaktär. Om man tycker om spänning och chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske kommer en dag!

Alla sitter vi nog ibland och römmer om vad vi skulle uträtta om vi vann en stor summa pengar. Resa? Lägga pengar på hus, eller eventuellt en båt? Investera? Betala av skulder? Skänka pengar? Förnya garderoben..? Fantasier har vi otaliga och det är nyttigt för oss att hålla dem levande. Att skrapa en trisslott mellan varven hjälper en att drömma stort.

Det finns lite annorlunda typer av vinster på trisslotter, inte enbart de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor samt klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4:s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst medför att man igen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång blir man garanterad en fast månadsvinst under ett visst antal år. 3Wow information: Bara klicka här.

Att vinna 50 000 kronor under 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en gängse dröm för många. Vem skulle inte vilja kamma hem en sådan vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan inhandla trisslotter via sitt spelombud, alternativt skrapa virtuella lotter på spelsajter på nätet.