Facebook Bingo – På webben Bingo

När det gäller sociala nätverk är en av de mest populära platserna för att dela nyheter samt åsikter med familj samt kompisar Facebook.

Grundat utav Mark Zuckerberg med sina skola vänner samt studiekamrater Eduardo Saverin, Chris Hughes samt Dustin Moskovitz och lanserades i februari 2004, har Facebook, hittills över 900 miljoner brukare.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Av de 900 miljonerna brukare finns en hel del som också är online bingo lirare och på grund av detta tänkte vi att det kunde vara roligt att titta en del närmre på hur det ser ut och bese lite på några av de appar som finns för Facebook bingo tillgängligt på detta massiva sociala nätverk.

Som man kan förvänta sig av Facebook så är deras bingo erbjudanden avgiftsfria mestadels samt endaste gången någon kostnad blir gällande är när man väljer att inhandla flera peng för power-ups eller ett antal övriga skäl.

Men att handla Facebook krediter är helt frivilligt och alla Facebooks bingospel är totalt gratis att lira.

Det finns en sak med facebooks appar som jag inte diggar alls och det är att flera, för att kunnak köra dem, kräver att de ska få mycket tillgång till mina egna data.

Till och med kan de göra inlägg på min privata sida.

Appar av den varianten släpper jag aldrig in ehuru de verkar vara jättekul att prova.

Jag innehar en hel förteckning på min FB blad med förslag från vänner på olika appar som jag nekar att öppna.

Naturligtvis finns det mer på Facebooks bingo än bara ett gäng appar att få, de stora på nätet bingooperatörerna är antagligen medvetna om värdet av sociala medier och man hittar mycket utav sidor med några få alternativt gruppers sidor med namn som drivs av stora märken som Foxy Bingo.

Den största crossover mellan gratis Facebook bingo appar och att tarva betala för att spela på nätet bingo kom när Wonder Bingo varumärket, från början ett Facebook spel, gjorde språnget att brukare måste betala för att spela på en plats med samma nickname.

Tyvärr stängde Wonder Bingo sitt Facebook spel bums efter att de öppnat ett eget online bingo spel samt med detta drag lämnade de mer än 400. 000 Facebook-användare ute i kylan.

När man spelar Facebook bingo kan man också komma över program som tittar på bekanta i sin utformning, detta beror på att vissa av de programmen använder samma system som du absolut innehar sett på ett på nätet bingospel.

Det finns så flera Facebook bingo appar att få på den sociala nätverkssajten att det kan ta en del tid för oss att fylla vår Facebook bingo recensioner sektion.

Men om du söker sedan avgiftsfri bingo i ordets rätta bemärkelse så är det lätt att hitta ett urval av fria spel med bingo på Facebook.