Hurdan man blir en bäst Bingoutropare

På ytan verkar bingo vara en dylik enkel match.
Samtliga känner till de grundläggande premisserna:
En individ, beväpnad med en samling bollar alternativt nummer, ropar ut slumpmässig sorterade siffror tills en besökare ropar ut att de har fått en Bingo.

Och för spelarna, detta är ad de ser samt känner till.

Dock, för den som skall vara Bingoutropare är det mycket mer komplicerat.

Detta kommentar önskar att introducera dej till vad som krävs, men oxå att assistera de mer erfarna att förbättra sina stilar samt samtidigt förklara några av de mindre logiska smeknamnen till spelarna.

Förbereda scenen

Innan du kan börja läsa om försäljning utav biljetter samt kalla nummer, är det värt med en kort introduktion.

Man behöver fastställa hurdan många spel du kommer att spela, om man kommer att sälja biljetter före var spel eller i ett häfte för hela den första sessionen, samt om man kommer att spela för “linje”, “fyra hörn”, eller bara för “huset”.

I den mer formella inställningen av ett professionellt spel, kommer dessa don antagligen allaredan vara fastställda och du kommer förmodligen att få skolning på annorlunda sätt att göra don.

Men om du ej innehar dessa saker fixa för dej kommer i sanning, din publik att diktera (högljutt) hurdan man ska administrera det.

Om du till exempel skulle gå runt och sälja biljetter till en liten äldre ansamling så är det i allmänhet fortare samt enklare, men i en ungdomsklubb önskar du säkert att de skall vänta lugnt och dämpa samt ta det lugnt.

Tips för att ropa
Stressa inte.
Om man ej är erfaren att vara eller tala före en ansamling folk, är tendensen enkelt att du talar för snabbt, stammar förvrängda siffror samt fort utvecklar en torr gap.

Dryfta så tydligt som man kan samt prova vara lite melodisk i tonen.
Med någonting att inmundiga till hands hjälper också.

Se till att man ger bollarna en riktigt bra omskakning då och då, detta är mer för effekt än för egentlig randomisering.
Utav någon motiv kommer alla faktiskt att ana att du är en mycket rättvis och beprövad utropare.

När man ropar löpande numrering, skaka en del på huvudet samt “tuta” nära nog ohörbart.

De större spelare kommer att ana att om man ropar fortskridande numrering, så är det ditt fel för att du inte “blandat upp dem” nog samt kommer ibland att bröla något om detta till dig.

Taktiken med att vara en del förvånad själv föregriper spelarna och lämnar dem att istället klaga på otur alternativt dålig materiel.

Du kan undvika de mesta problem igenom att vara klar i början.
Till exempel är det en offentligt accepterad bestämmelse att om någon inte ropar “Bingo” på det nummer som kompletterar en spelplan, så förlorar de sitt pris.

I en mer informell ett klimat, är det viktigt att belysa detta alldenstund vissa aktör kanske ej innehar spelat förut.

Folk kan bli rätt så otäcka och anklaga dig för “inte få belysa den biten före “.

Alltemellanåt kan folk få feltryckta kort med sexton siffror på i stället för femton alternativt att de är utskrivna två gånger.

Hurdan man hanterar detta är upp till dej, men igen om man förklarar detta i början att det är upp till spelaren att säkerställa att deras kort innefattar samt tittar på riktiga ut, så kan du avstyra problemet totalt.

Börja med att bedja dem avsyna att var kort har femton annorlunda siffror anordnade efter att det system som innefattar hos dej för detta spel, och om någon inte är korrekt att de förändrar dem före spel börjar.

Detta händer oftare än man skulle förvänta sej, särskilt med billiga häften.

Följ dessa tips samt du kommer att bli en bra samt uppskattad bingoutropare.

Just nu är det en stor Bingobonuspå detta spelföretag.