Kalkontur

Fortfarande i dag sitter jag här och skrattar när jag skriver detta.

Vi innehar alla sett samt ja också tillverkat det.

Våra lyckosymboler, man bönar, man ber, man lovar sin förstfödda, skakar våra kort, opp samt gå runt några varv runt bordet.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Berättade om någon som lyckades att få det.. (och hoppades att de skulle ropa de nummer vi behövde först).

Antagligen i somras var jag ny på området, gav upp bingo efter att jag flyttade 100 mil från där jag brukade att leva (prova att gå från att ta vägen 5 nätter i veckan för att ej säga för ett totalt år! )

Min syster var uppe och en natt beslutade vi oss för att ta vägen till den lokala bingohallen som jag sett vid en av mina turer till butiken.

Det kan vara bra att kunna vad folk gillar nykomlingar.

Jag tänkte att jag skulle avvakta tills sista minuten med att inträda, så jag inte skulle ta någon annans “heliga sittplats”

(Du vet hurdan de har sina egna platser på bingohallar! )

Vid denna bingo istället för en vanlig bingo spelade de snabbisar, det är när de blott ropar numret samt inte bokstaven och man behöver få ett fullt kort.

Min syrra är ej en bingo lirare så jag var tvungen att förklara för henne… hon nickade och sa att hon förstod.

Spel # 1 pågick, hon får fort en rak kurs och hon skriker BINGOOOOOOOO så det ekar och de slutar dra bollar…… alla tittar på på oss……. min syster är beredd att avlida så genant var det.

Så spel fortsätter…… nästa snabbis hon gör det igen….. denna gång slutar de ej ens dragningen.. då…… helt abrupt ser jag någonting i ögonvrån, det är någon bakom mig.

De rabblar nummer samt jag provar spela och se vad denna ilskna sak är som är bakom mig.

Märk väl att det är mitt i sommaren och 30 grader hett med mycket våt luft.

Så nästa sak jag visste satt bredvid mig förutom min syster är den här damen.. hon innehar en tung päls på sig.. samt hon innehar ett halsband producerat av kalkon önskeben.. vid det här laget flinar min syrra brett.. och jag är kippar efter luft.

Så börjar de vanliga spelen nu.. och min syster (märk antagligen, inte en bingo spelare) väntar på G53 för en egen vinst på drygt 1 500 samt samtidigt är önskebenstanten uppenbarligen efter ett speciellt siffror också… och hon börjar nynna och repeterar…. och hon gnuggar sina önskeben nynnar B7 B7 B7 och säger ”jag slutar blossa om du ropar mitt nummer och jag kommer att stanna i hemmet efterträdande vecka jag inte kommer att inhandla några fler skraplotter”.

Nåväl min syrra var tvungen att göra det.. hon uttalar att jag ska G53… samt kalkondamen reser sig… lägger händerna på min systers kort och säger: “STOPPA G’s! ”

Jag tänker vad sjutton denna dam är helt från sina sinnen.. vilken typ av stad är det jag flyttat till!

Samt min syster… den smarta Alice hon är… Hade berättat till kalkondamen att hon inte trodde att hennes fåglar var fullt kokta och att det saknades ett litet antal fjädrar… när de ropade B7.. samt hon vann.

Nu allt jag kan fundera är… var kan jag få tag på kalkon ben?

Jag tycker fortfarande att det var roligt den dagen.

Jag har inte sett kalkon kvinnan sedan den dagen… och hoppas att jag slipper… så… men jag tror jag vill ta ett utav hennes kalkon ben!