På webben kan du skrapa din skraplott dygnet runt

Öka spänningen ännu mer i vardagen genom att skrapa lotter på internet. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska och man kan själv välja flera sätt att skrapa, på samma sätt som det är med de skraplotter man köper hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt mynt alternativt en särskild skraplottsskrapa.

Man spelar gärna skraplotter när man är ute efter att med hjälp av lite tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter på nätet är ofta personer som inte orkar sätta sig in i övrigt spelande, såsom betting, casino eller oddsspel. Att spela skraplotter online är att förlita sig helt och hållet på turen. Å andra sidan är det vare sig tidskrävande, invecklat eller särskilt kostsamt så länge man klarar av att stävja sig.

Ett genomtänkt sätt att spela skraplotter online på är att avsätta en viss spelsumma varje vecka alternativt månad och sedan hålla sig till den. På så sätt kan man betrakta sina skraplotter som ett spännande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med hjälp av skraplotter kan man hamna i spelberoende, man tänker att storvinsten enbart befinner sig en lott ifrån – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 och 100 stycken blir ett hårt slag för nästan vilken budget som helst. För att undfly spelberoende är det bra att sätta upp en spelbudget med en viss summa som får användas per vecka alternativt månad.

Genom spelsajterna online blir det ännu smidigare att hålla koll på sina utgifter med tanke på att man kan skapa ett spelkonto där man varje månad har möjlighet att föra in precis så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter på nätet är dessutom minst lika underhållande som att skrapa fysiska lotter – och man slipper promenera iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest kända svenska skraplotten heter Triss och den finns i två olika varianter – vanlig och dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns flera typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får skrapa fram sin vinst i live morgonTV, samt klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter på nätet, där hittar man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss och Skrapstjärna. Vilken skraplott som är den bästa är en smaksak.

På andra spelsajter, såsom Ladbrokes, ComeOn samt Vera & John kan man också spela skraplotter online och utbudet är stort. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med olika utseenden och vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man också bör ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls. 3WOW tips: Klicka Här.

Man kan självfallet spela skraplotter online genom mindre spelsajter likaså om man önskar, man måste bara se till så att den sajt man spelar på är legal och pålitlig.