Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Paf har funnits tillgängligt via nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Utöver att tillhandahålla sina spelare en lång rad av flera underhållande vadslagningsalternativ, är de också kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Mer information: Klicka på denna länk.

Paf

PAF grundades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man åtskilliga olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett brett sortiment av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att kom igång och spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och det är lätt och kan genomföras via olika metoder. Bland annat kan man använda sig utav olika betalningsmetoder via webben som Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av diverse erbjudanden som vanligtvis gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl utdelning som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del av och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För ytterligare information om Paf, diverse sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla samt blivande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som får chansen att ta del utav deras bettingsalternativ.