Skippa tvister om vinstdelning

Det har alltid förekommit ett antal fall av tvister på vinstpengar då det handlat om stora slantar på bingovinster.

Det hände helt härförleden att en domare fått frysa inne en vinst på banken tills en bråk är löst samt i förra veckan fastställde hovrätten i London ett mål om en aktietvist över ett £ 100. 000 National Game pris, som innebära att personen som vann priset inte behövde avskilja det med de besökare som tvistade om segern.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Om £ 1. 000. 000 Mecka Millionaire fallet knallar på samma sätt verkar det som om muntliga avtal man gör med din klubb att avskilja prispengar inte betyder någonting.

Med alla dessa annorlunda priser som är att vinna numera tror jag att det är en bäst idé att formalisera en avtal med dina vänner så att det inte kan finnas ett litet antal feltolkning om vem som får vad när en i din grupp har turen att vinna den stora vinsten.

Bingo spelarens förbindelse
Idag kan det verka en del knepigt för jag innehar inte hittat något bra förbindelse för Bingospelare att luta sej gentemot, men å andra sidan så finns det utmärkt information för lotteri och Lotto syndikat att bringa hem på webben.

Bingogrupper är allmänt mycket mindre än lotteri syndikat.

Vanligtvis i en klubb blir det en grupp vänner på en eller två tabeller alternativt 2 till 4 spelare.

Om du spelar i en grupp utav med kompisar, låt ej ett feltolkning över eventuella vinstpengar demolera er vänskap – formalisera ert muntliga förbindelse ni har producerat till varandra via ett formulär.

Med de nya stora priserna, är det dags för bingospelare att beskydda både sig själva sina kompisar samt de potentiella resultaten.

Om du spelar ihop med en grupp jämnt, då är det värt att ta ett par sekunder för att fylla i samt signera ett blankett.

Det kommer att kunna bli ett bäst belägg att visa upp om en tvist skulle bilda.

Varje medlem i gruppen borde signera formuläret samt få någon totalt utomstående att bevittna det samt skriva under oxå.

Gör en kopia för var besökare och stoppa undan originalet på ett absolut ställe.

Om man lirar med olika kompisar under veckan, kan man begagna ett förbindelse för var grupp – du är oxå välkommen att byta avtalet eller addera anteckningar om det skulle tarva.

Bomma inte att ange ett datum hurdan länge du önskar att avtalet gälla.

Det kan verka som om detta är lite knepigt och för att vara rättvis – man antagligen inte tycker att det är nödvändigtsvis.

Men om man var med i ett lotterisyndikat skulle du göra samma sak, samt med tanke på nivån på prispengarna idag – varför skulle du ej vidta åtgärder?

Speciellt om det visar sig att muntliga förbindelse ej är förpliktande också i fortsättningen.

Personligen skulle jag hellre behålla en vän än få slantar.

Det är enkelt för feltolkning att kravla in i en ansamling när det handlar om stora summor slantar.

Så om alla vet var de står i en bingogrupp, är det mindre troligt att tvister ska hända.