Skrapa fram drömvinsten med en elektronisk lott

Svenska lotter kan man införskaffa antingen hos spelombuden som finns utspridda runt landet alternativt online. Exempelvis spelsajter såsom svenskaspel.se, svenskalotter.se eller bet365. Det finns flera svenska lotter att selektera bland och de kan variera bland spelsajterna. De svenska lotter som finns tillgängliga hos spelombuden brukar vara av standardsort – Triss samt Tia.

Att spela på svenska lotter är en ordentlig spänningshöjare i vardagen, oavsett om man spelar med hjälp av fysiska svenska lotter, eller på virtuella lotter online. Vissa säger att känslan av att skrapa fram sin vinst på en «riktig» lott är oslagbar och kan inte bytas ut mot att skrapa på virtuella lotter, men allt fler finner att lotterna på webben ger exakt samma känsla som de fysiska. I verkligheten har man chans på samma vinster och samma förluster oavsett ifall man spelar på papperslotter eller lotter på webben.

Att spela på svenska lotter genom internet är en marknad som utökas och växer för varje år som går. Att kunna spela online för spelande tillgängligt för alla, när som helst och var som helst. Äldre människor kan utan stress sitta hemma framför datorn och skrapa sina svenska lotter och har man en tråkig stund på kontoret så kan man pigga upp dagen med att skrapa en lott via webben.

Något som är angeläget att komma ihåg när man ger sin in i spelvärlden – oavsett ifall man håller sig till onlinespel eller avnjuter sina lotter på mer traditionsenligt vis – är att spela med måttlighet. Många drabbas enkelt av speldjävulen och tappar kontrollen över sitt spelande. Det som skulle vara en spännande lott eller två per vecka blev till svåra skulder hos både släkt och banker. Man tror lätt att den där vinsten endast är en enda lott ifrån – en gång efter en annan.

Att spela på svenska lotter ska vara ett nöje i sig, men ett kontrollerat sådant. Att sätta upp en spelbudget per vecka är ett mycket bra sätt att hålla koll.

De flesta som kontinuerligt spelar på svenska lotter fantiserar självfallet om att dra hem storvinsten. Högsta vinsten på en Trisslott är 50 000 kronor i månaden under 25 år och på en Tialott är det 250 000 kronor. En tialott kostar just exakt en tia och är därmed 15 kronor billigare än en enkel Trisslott (det finns dubbel dessutom), men på Triss har man som sagt chans på betydligt större vinster.

Oddsen för att vinna småsummor på svenska lotter är förhållandevis stor och ganska ofta sker det att man får tillbaka lottpriset. De rejäla drömvinsterna är å andra sidan inte speciellt många och man bör ha väldigt tur för att kamma hem dem. Det kan kännas som att det är en simpel sak att vinna en miljon, men i verkligheten är det väldigt få som gör det – och många är det som är med och spelar om de stora pengarna. För mer info: Här.

Det förekommer en hel del reklam för att locka oss att lägga pengar på svenska lotter. En del av dessa har nästan etsat sig fast i folkminnet. Vem tänker t.e.x. inte på Triss, som är den mest populära av samtliga svenska lotter, när de hör sloganen «Plötsligt händer det!».