Skrapa fram storvinsten med hjälp av skraplotter genom internet

Att införskaffa sin skraplott online blir allt vanligare. Flera är vi som gillar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla förhoppningar om ekonomisk frihet levande. Alla måhända inte skrapar lotter i hopp om att kamma hem högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Speltips skrap: På denna sajten.

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även omtyckt, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är däremot också lägre. De flesta av oss kan klara sig utan någon tia i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så handlar man först en lott eller två (eller fem!) hos sitt lokala spelombud. En del skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en ringa ceremoni vid skrapningen. En del skrapar rutorna med omsorg en för en tills allt av det översta skrapskiktet är väck, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allting på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan köpa skraplotter online via ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här hittar man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att inspektera vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man aningen old school så kanske man tycker om ritualen att promenera ner till spelombuden en bestämd veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag kommer att ge högsta vinsten, eller åtminstone skapligt mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig beträffande utbetalningar osv.

När det gäller vilken variant av spelande som helst så är det viktigt att man har koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor snabbt stora summor och den onda cirkel uppstår när man ständigt tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många hamnar i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott online ibland är självklart ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.