Skrapa fram storvinsten smidigt och lätt med skraplotter online

Skraplotter online är det nya sättet att testa sin lycka. Otaliga är vi som varje dag, vecka eller månad provar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det möjligtvis just idag är vår tur – någon gång sker det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest bekanta, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och på en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter där man har möjlighet att multiplicera sin vinning med en, två alternativt tio gånger. Det finns massor briljanta vinstvariationer genom Triss skrap, en är att man får komma till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en jättebricka där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man startade med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsändning.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr upplevts som avlägsna drömmar, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetare som dag ut och dag in följer samma rutiner och lever efter samma budget. Dröm blir till sanning. Klicka Här för Skraplotter info.

Om man skrapar fram tre rutor innehållandes klöversymboler så är det likaså tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden under tio år och som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan välja att erhålla vinsten som en engångssumma istället, men då ges man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att lägga pengar på hos spelombudet, men även online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter på nätet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra varianter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Samtliga dessa finns att skrapa via svenskaspel.se, men det finns idag massor av fristående spelsajter som erbjuder mängder av roliga skraplotter online.

Att online spela blir allt mer populärt, inte endast beträffande svenska skraplotter, utan samtliga varianter av spel. Det är både lätt och bekvämt att bestyra sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn samt lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan uppkomma inne i en spelombudsbutik och risken att man begår misstag blir mindre. Genom att onlinespela s får man därjämte veta direkt ifall man har vunnit på skraplotter online eller inte.

Att handla en skraplott online är inte dyrare än att införskaffa den i butik. Man ges inte riktigt samma känsla av att bevilja den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man undgår en massa annat krångel och inom kort har man vant sig vid automatiken. Många människor anser till och med att det är skönt att undgå skrapa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man anser att man vill spela för per vecka alternativt månad likaså väljer man då och då en skraplott online att spela på.

Det är såklart viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många trillar dit när de väl påbörjar sitt spelande – oavsett vilken spelsort det handlar om. För den skull är det ett bra tips att fylla sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och därefter göra tydligt för sig själv att det är denna summa man äger och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och vinner storvinsten, tänk vilken känsla!