Slå vad om pengar hos BetFred

Gränssnitten BetFred Toolbar samt Simple Bet är tillgängliga för den som vill spela hos vadslagningssiten BetFred.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som stöder spelare som har problem att hitta de event som man kan önska spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare skilda frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor erhåller en spelare olika tips på diverse matcher och odds som kan intressera en.

BetFred

BetFred har en webbplats som erbjuder spel på diverse event från flera länder världen runt och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är mycket enkel och fräsch och gör det möjligt för spelare att hitta det de söker lätt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har som mål att tillhandahålla sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event i den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för flertalet spelare som söker sports book.

Bland de sporter som BetFred erbjuder finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf samt fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, som flera stora ligor från diverse Europeiska länder. BetFred erbjuder dessutom sina kunder goda odds på flera matcher från både lokala samt mindre ligor.

Börja spela hos BetFred

För att starta ditt spelande hos BetFred är det enbart att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar endast några minuter och handlar enbart om att först fylla in lite information, så att man sedan kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns flera sätt att genomföra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver stöd eller söker ytterligare information, finns BetFred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i flera språk och man kan kontakta dem genom mejl alternativt chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är å andra sidan enbart öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen till spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos BetFred finns också en gräns för den summa man kan vinna per dag och vecka och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred medför att man kan få del av många olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige och Danmark. Det spelar ingen roll vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80; På denna sajten.

En anna fördel som spelare hos BetFred kan även ta del av är deras stöd vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig åtkomst till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det spelar ingen roll vad för andra saker som görs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som ger sina spelare underhållning på webben.