Svenska bingo – en riktigt svensk bingosajt

Hela svenska folket är varmt välkomna till bingosajten Svenska bingo. När man klickar in sig på hemsidan Svenska Bingo så möts man av en sajt som lockar den svenska folksjälen. Sajtens layout består av vackra bakgrundsbilder av det svenska landskapet och färgsättningen går i vår flaggas pigga blågula färger.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Vi svenskar har älskat att spela bingo ända sedan spelet introducerades i inledningen av 1960-talet. Det finns en robust koppling mellan idrottsliv och bingo med tanke på att intäkterna från bingospel traditionellt har gått till utvalda idrottsföreningars överlevnad. Det är även därför barn och ungdomar från idrottsförbund ofta säljer lotter till nära och kära.

Svenska bingospel går ut på att man ska fylla i en bricka med förtryckta siffror i enlighet med de siffror som räknas upp under spelets gång. Skilda formationer, som t ex en rad, två rader, en diagonal, en full ruta alternativt en ram, ger annorlunda vinster beroende på spel. Traditionell bingo innehåller tre rutor á 5×5 rader med siffror. På Svenska Bingo spelar man en 75-bollarsvariant och vinst utgår vid 1,2,3,4 och 5 rader.

Att spela bingo på internet är ett roligt sätt att spela. Sedan gammalt är bingo ett socialt spel där man samlas i en stor lokal, ofta en idrottshall, och spelar bingo ihop med andra personer i samhället. Man sitter ner ihop och delar spänningen som uppstår när man vet att man har chans att vinna något man suktar efter. Bingo online ser så klart tämligen annorlunda ut. Man sitter ofta hemma själv och spelar via sin dator. Den sociala biten kan man dock fortfarande få genom bingosajternas chattrum. Svenska Bingo har en chatt där man kan prata med andra spelare, dela med sig av sin tur och otur och eventuellt får lite tips och tricks.

När man blir medlem på Svenska Bingo så får man en fin bingo bonus på sin första insättning, en hel del mer pengar att spela för. Detta därför att locka spelare, men även för att ge nya spelare en chans att lära känna spelen ordentligt innan de gör för stora insättningar.

Varje ansvarstagande spelsajt i Sverige gör allt för att deras medlemmar inte ska hamna i spelmissbruk. Spelberoende leder hastigt till social samt ekonomisk misär och ska tas på största allvar. I slutänden är det självklart jämt den enskilde personen som måste ta det yttersta ansvaret och personligen avgöra när spelandet har gått från en lustfylld krydda i vardagen till ett behov som gnager ifall man inte får spela tillräckligt ofta.

Det finns en hel del bingosajter i Sverige, bingokulturen här är stor. Några av de största aktörerna är Caliber Bingo, Ladbrokes Svenska Bingo och Ladbrokes Svenska Bingo, men alla dessa är redan ute på den internationella marknaden. Vill man spela på en aningen mindre och gemytligare sajt så är Svenska Bingo ett bra alternativ som ännu inte har expanderat utanför Sveriges gränser.

Svenska Bingo erbjuder bingospel dygnet runt och därutöver en rad andra spännande spel.