Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto allmän på OceaniaLotteries

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning sker den 29:e

Australiska Superdraw – alternativt Lotteri Superdraw – ger större jackpots att vinna än samtliga vanliga veckolotto spel inberäknad nationella spel som Oz Lotto samt Powerball.

Det australiska Superdraw sker bara mestadels 7 alternativt 8 gånger per år – oftast vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar alternativt runt jultid samt nyår tid.

Medlemmar utav den australiska Lotto Bloc pool skänker delar av sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att finansiera detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan av Superdraw är ett andra enormt Australia spel – det är Megadraw – som erbjuder ännu flesta jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – sker bara en gång per år runt jultid samt nyår.

En Megadraw jackpot är allmänt runt $ 30 miljoner samt har även nått en häpnadsväckande $ 32 miljoner – vilken briljant start på det nya året skulle det ej vara att äga en stor avans på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nära nog alla lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw ger bättre valuta för pengarna även jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att delta är samma som var vecka analog – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en del av det australiska Lotto Bloc som tillsammans offererar australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland annat.

NSW Lotterier innehar funnits sedan 1931 och ägs utav New South Wales regering.

Var år nära nog 1/3 utav de slantar som spenderas på NSW Lottery spel knallar tillbaka till regeringen och över 60% utav begagna slantar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en av de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier innehar ett samarbete med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som medger spelare från hela världen för att inhandla lotter på internet för nära nog alla NSW Lotto spel.

Genom OzLotteries – ett utav de mest respekterade samt etablerade online-lotteri säljbolag online – kan man kan spela lotteri på webben med NSW lotteri – och det innefattar den australiska Superdraw därtill samtliga de övriga veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de flesta nationella lotterispelen som styrs av regeringarna runt om i världen, skulle man normalt har behövt att leva i det berörda landet att faktiskt delta i någon av dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen utav lott som OzLotteries & TheLotter, kan man spela de mesta lotterier från bekvämligheten utav ditt eget hem, oavsett var i världen du bor.

Detta innefattar samtliga spel som erbjuds av NSW Lotterier, inberäknad det australiska Superdraw och Megadraw spel samt Oz Lotto och du kan välja dina siffror på Superdraw hemifrån på Internet samt inhandla dina biljetter om du bor i Australien eller någon annanstans i världen.

utanför Australien och önskar spela Australian Lottery Superdraw alternativt Oz Lotto samt få en garanti att spela på efterträdande tillgängliga dragning alternativt bara vill njuta av enkelheten samt bekvämligheten att kunna köpa lotter hemifrån i favoritsoffan.