Försöka lyckan på enarmade banditer

Enarmade banditer är alla dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen skapades i US of America på 1800-talet och drev flera lyckönskare till vansinne. Enarmade banditer fick sitt namn av tjuriga bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en spak på ena sidan, vilken man drar i för att placera spelet i rullning. Man vinner så klart mindre än man förlorar, men som med alla turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större synsätt så är den störste vinnaren på enarmade banditer samt andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som spelare äga tur och dra hem jackpot. Detta har drivit många människor in i svåra spelberoenden och 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville avta riskerna för människor att försättas i ekonomiska samt sociala besvär relaterade till sitt spelmissbruk. Bara på somliga färjor kunde man fortfarande hitta enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner och spelautomater som utvecklats från enarmade banditer precis överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt på internet. Det finns en oändligt sortiment av spelföretag på webben, i Sverige är ett litet antal av de största Expekt, Betfair och ComeOn, därtill det statligt ägda Svenska Spel. På dessa portaler kan man spela absolut vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds samt betting därtill enarmade banditer och andra slot spel.

Att spela på webben är väldigt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in slantar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg avgöra hurdan mycket pengar som får användas till spelande var månad så att man inte gör av med för mycket samt utvecklar ett spelmissbruk.

Det finns ofantligt flera spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna på internet är Expekt, ComeOn, Betfair och det statligt ägda Svenska Spel. Alla stora spelsajter offererar ett enormt sortiment av olika spel, allt från enarmade banditer samt Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter och vadslagning.

Många gånger kan man finna bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man antagligen får fördubbla insättningssumman att spela för. Sedan anländer jämnt bonuserbjudanden till ens e-mail vilket ger en fler spelchanser samt därmed oxå fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är totalt baserat på tur samt dagens slot maskiner är riggade att ge en speciell garanterad andel i vinst till sin ägare, kvarvarande procent bestämmer slumpen. Vill Du veta mer Klicka Här
De som absolut kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som har dem.

Om man diggar att spela enarmade banditer, men utan att varken betala eller få chans på avans så kan man agera utan insats. Det finns att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar spelare ur alla åldersgrupper, ofta anser barn att det kan vara kul att spela denna typ av spel, men för att få agera i Sverige så måste man enligt lag vara över 18 år gammal.