Försöka turen på enarmade banditer

Enarmade banditer är samtliga dagens slot automaters anfader

Den enarmade banditen uppfanns i US of America på 1800-talet samt drev många lyckönskare till dårskap. Enarmade banditer fick sitt namn av sura bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en spak på ena sidan, vilken man drar i för att sätta spelet i rullning. Man vinner givetvis kortare tid än man förlorar, men som med samtliga turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större perspektiv så är den störste vinnaren på enarmade banditer och andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som lirare äga tur och dra hem jackpot. Detta har drivit många människor in i svåra spelberoenden samt 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville avta riskerna för människor att försättas i ekonomiska samt sociala bekymmer relaterade till sitt spelmissbruk. Blott på vissa färjor kunde man ännu finna enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelautomater som utvecklats från enarmade banditer precis överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt på internet. Det finns en oändligt utbud av spelföretag online, i Sverige är några av de största Expekt, Betfair samt ComeOn, samt det statligt ägda Svenska Spel. På dessa sajter kan man agera precis vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds och vadslagning därtill enarmade banditer och andra slot spel.

Att agera på internet är enormt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in slantar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg avgöra hur mycket slantar som får användas till spelande var månad så att man inte gör av med för mycket och utvecklar ett spelberoende.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna på internet är Expekt, ComeOn, Betfair samt det statligt ägda Svenska Spel. Alla stora spelsajter erbjuder ett jättemycket utbud av annorlunda spel, allt från enarmade banditer samt Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter samt betting.

Många gånger kan man hitta bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man antagligen får dubbla insättningssumman att agera för. Sedan anländer regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket skänker en fler spelchanser och därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är totalt baserat på lycka och dagens slot maskiner är riggade att ge en speciell garanterad procent i avans till sin innehavare, kvarvarande andel bestämmer slumpen. mer här
De som verkligen kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som har dem.

Om man gillar att spela enarmade banditer, men utan att varken betala alternativt få möjlighet på avans så kan man agera utan insats. Det finns att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar spelare ur alla åldersgrupper, ofta tycker barn att det kan vara roligt att agera denna typ av spel, men för att få agera i Sverige så måste man enligt lag vara över 18 år gammal.