Hurdan man kan accelerera dina odds att vinna OZ Lotto

För de flesta utav oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på till exempel OZ Lotto bara en fantasi.

Men i enlighet med somliga lirare är det fason att accelerera sina chanser att vinna Lotto samt med flera små vinster kan det ge oss mer slantar att köpa fler spel och förhoppningsvis sätta pilen i mitten samt träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid slutligen ner till diskussioner om siffror, slumpen samt matematik.

När Lotto är ett spel som ej har någon faktisk statistik så menar ännu många spelande besökare att det spelar en angelägen betydelse i detta spel.

Det finns så många olika metoder för att accelerera våra chanser att vinna Lotto, så här har jag plockat några.

Experimentera att plocka två låga nummer 1-15, 2 medelstora siffror 16-30 samt ett par höga nummer 31-45 för OZ Lotto spel, detta kan fluktuera för annorlunda andra länder, men i bas samt botten ska du dela det totala antalet siffror i tre separata kolumner.

Om du surfar en del samt tar glimt på tidigare resultat kommer man att märka att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie gles över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas och mycket sällan är de alla samlats exempelvis till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer opp.

Men om man skulle välja siffror 1, 5 i en ansamling samt en grupp med 19, 26, samt sista och tredje gruppen med 38, 43 skulle man äga en bättre möjlighet att vinna eftersom siffrorna är jämnt utspridda på samma sätt som de större resultaten är när de dragits i på olika dragningar.

En annan sak att titta på Lotto när man spelar till exempel Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna du väljer.

Många av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng vilket innebär att man skall välja dina sex siffror baserat kring detta så att du återigen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet oerfaren 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger antagligen inom ramen för den teorin.

För att öka dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, ska du också se till att försvara med några extranummer, fast det är en be om något om hur mycket pengar man kan och önskar satsa.

Kanske man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att gå med i eller starta ett syndikat?

Du kan begagna dessa metoder på Powerball, lördag, måndag samt onsdag afton Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag innehar själv inte köpt en autopick (Oz lotteries websajt har en tjänst man kan använda där systemet slumpmässigt väljer de nummer man ska investera på) lottotalong i år samt sedan jag började komma dessa enkla regler innehar jag innehar vunnit mycket mer än när jag blott köpte autopick. Klicka nu

Problemet jag hittade när jag använde autopick var att numren ofta kom tre i grupp som exempelvis 19, 20, 21 som är mycket ovanligt i Lotto.