Många otroliga lotterier att välja bland hos Eurolotto

Varje svensk bör prova lyckan med hjälp av Eurolotto

Svenskarna har nu börjat få upp ögonen för att spela allt mer på lotto online. Insikten om att vinna fullkomligt enorma summor har börjat få förankring hos svensken. Det är många lottospelare världen över som spelat online sedan tidigt 2000-tal. Så helt å hållet nytt är inte fenomenet. Det finns emellertid en nyttig orsak till att många har avstått från att spela online. Spelbolagen är nämligen mer eller mindre seriösa och det har varit besvärligt för många att hitta ett spelbolag som känns tryggt.

För svensken rekommenderas Eurolotto. Det är nämligen ett spelbolag som drivs och ägs av svenska spelkoncernen Cherry. De har varit verksamma inom spelbranschen sedan 1960-talet och har sedan en tid tillbaka också etablerat sig som en dominerande aktör på webben. Cherry har många goda omdömen och har ett etablerat anseende om att ta trygghet samt säkerhet på största allvar.

Hos Eurolotto finns det 6 olika lotterier att delta i. En del har sitt favoritlotteri som de alltid spelar på medan andra spelar flera parallellt. Det finns dock några faktorer att beakta när man väljer vilket eller vilka lotterier man väljer att spela på. Priset för en lottorad varierar mellan de varierande lotterierna, och vinstplanerna varierar därtill. Två av lotterierna erbjuder att spela på ett färre nummer vilket så klart medför att sannolikheten för att vinna ökar. Dock är vinsterna inte lika höga som hos de lotterier där man spelar på 7 siffror.

Euro Millions
Ett av världens största lotterier Euro Millons, som är störst i Europa, etablerades 2004. Lotteriet har spelare från hela världen och vinstern a som Euro Millions delar ut är enorma. Den största jackpottvinsten som delats ut gick på 190 miljoner euro. En lottorad kostar 3 euro och man spelar på fem siffror mellan 1 och 50 och att man väljer 2 ”lucky star”-nummer. Lottodragningarna äger rum i Paris kl. 21:00 CET varje tisdag samt fredag.

Euro Jackpot
Ett relativt nyetablerat lotteri heter Euro Jackpot som lanserades 2012. Det har på kort tid blivit ett av världens mest populära lotteri. Den högsta vinsten har än så länge uppgått till 61 miljoner euro men kan kliva upp till 90 miljoner euro. En lottorad kostar 2,50 euro. Personer från 16 skilda länder spelar på Euro Jackpott och dragningarna hålls i Helsingfors fredagar kl. 20:00 CET.

Mega Millions
Mega Millions är lotteriet med stort ”L”. De har delat ut den högsta vinsten någonsin på ofattbara 656 miljoner dollar. Jackpotten hos Mega Millions utgår jämt på 15 miljoner dollar men växer sig ofta större till hundratals miljoner dollar. På onsdagar och lördagar äger dragningarna rum.
Bra sajt.

Powerball
Powerball är ett amerikanskt lotteri som varje gång erbjuder en jackpott på minst 40 miljoner dollar. I högt tempo brukar dock jackpotten växa till hundratals miljoner dollar. Den hittills högsta vinsten är på 590 miljoner dollar. På torsdagar och söndagar finns lotterna tillgängliga via Eurolotto. En lottorad hos Powerball utgörs av 5 nummer mellan 1 och 59 och ett ”powerball”-nummer.

Lotto 6/49
Tysklands största lotteri heter Lotto 6/49 och gör utbetalningar på mer än 5 miljarder euro varje år. Högsta hittills största jackpott är på 45 miljoner euro. Två olika jackpottar delas varje vecka ut. På onsdagar kl. 18:00 CET lottas en jackpott på 100 000 000 euro ut, samt en dubbel jackpott på 200 000 000 euro lottas ut på lördagar kl. 19:00 CET.

Super Enalotto
På 1950-talet startades Super Enalotto som är ett av Italiens största lotteri. Det är ett lotteri som till skillnad från de övriga har så mycket som tre dragningar i veckan – tisdagar, torsdagar samt lördagar kl. 20:00 CET. Rekordutbetalningen har hittills varit 177 miljoner euro men jackpotten är egentligen obegränsad.