Massor av vinster hos Eurolotto

Gillar du spel online men saknar rejäla vinster? Nu finns Eurolotto på marknaden som har riktigt rejäla vinster i förhållande till konkurrenternas. Därtill är Eurolottos vinster fullkomligt skattefria. OTTO Malta Limited heter det företag som driver EuroLottos webbplats. Det är det bästa lotteriet online och den mest säkra spelleverantören att finna på marknaden.

Eurolotto erbjuder skojig underhållning och Europas största dagliga lottdragning. Dessutom garanteras spelarna högsta trygghet vad gäller den teknik som används via Eurolottos plattform. Insättningar samt uttag är 100% säkert hos Eurolotto och för att få komplett kontroll kan du sätta din egen budget. Du kan få en överblick över samtliga dina transaktioner, insättningar och uttag på EuroLotto.

Var tionde lott hos Eurolotto ska ge vinst. Det är vinster som varierar mellan några euro upp till jackpotten på 25 miljoner euro, eller i bästa fall mer än så. Eurolotto erbjuder dessutom skraplotter, Casino samt Keno, men just deras lotteri har fort kommit att bli populärt med tanke på den helt otroliga jackpotten som står på spel. Lotteriet som spelaren deltar i heter Majestic Millions.

Varje dag hålls livedragning via Eurolottos webbplats. På webbplatsen finns dessutom ständigt en klocka som räknar ner till nästa dragning sker varje dag kl. 20:00 CET. Det är också möjligt att se gårdagens dragning i efterhand. Och den som vill ha uppgifter samt statistik på dragningar än längre tillbaka i tiden kan använda sig av en integrerad kalender på webbplatsen och leta efter specifika datum.

Vad beträffar jackpotten så är det en livräntevinst som delas upp på 30 utbetalningar under 29 år. Livräntan garanteras av en av Maltas största banker. Den första utbetalningen kommer göras inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott kostar 2€ och kan köpas fram till klockan 18:00 CET samma dag dragningen sker. Ett lottnummer utgörs av 5 siffror och 2 bokstäver. Det räcker med att matcha första numret i ordningen för att det ska generera utdelning. Ju fler nummer (och bokstäver) du matchar desto större blir naturligtvis vinsten.

Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2€ och 50 000€. Så det är riktigt generösa vinster med tanke på att var tionde lott genererar vinst. Och just att det blir vinst redan vid första nummermatchning är någonting som lockar massor spelare. För att inte prata om jackpotten. Då gäller det dock att matcha samtliga siffrorna och bägge bokstäverna.

Den som köper lotter efter kl. 18:00 CET får så klart ta del av påföljande dags dragning. Resultatet av dragningarna läggs ut på webbplatsen efter kl. 20:00 samma dag för dragning.

Välj dina fem främsta lyckonummer och två av dina favoritbokstäver. Dina Majestic Millions-lotter väljs enkelt på Eurolottos webbplats och du kan ohindrat välja att tillägga hur många lotter du önskar med skilda siffer- och bokstavskombinationer.

Det är enkelt att spela via Eurolotto. Först och främst fyller du i registreringsformuläret genom webbsidan. När du fått en bekräftelse skickad till din e-post så kan du logga in och göra din första insättning. På sidan för lotteri kan du sedan välja ditt lottnummer. Du kommer få ett kvitto direkt på skärmen samt ett e-postmeddelande som informerar om att du är med i dragningen. Varje spelare ska bekräfta att den är över 18 år och har läst och accepterat Eurolottos regler och villkor. Första gången du åstadkommer en insättning erhåller du en välkomstbonus, vilket ger dig ännu mer pengar att spela för. Eurolotto skickar ständigt ut nyhetsbrev med kampanjer.

OTTO Malta Limited är ett bolag som är registrerat på Malta och innehar registreringsnummer C 44085. är ett dotterföretag till det svenska företaget Cherry AB som bildades redan 1963 och har en lång erfarenhet av spel. Cherry AB har ca 2000 aktieägare och deras B-aktie är noterat på AktieTorget.

Den som har frågor kan vända sig till kundtjänsten som har öppet dygnet runt. Det finns möjlighet att antingen få service per telefon, genom e-post eller livechat.