Slot maskin är en modernare enarmad bandit

En slot automat är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp alternativt drar i en handtag för att få ett antal hjul att rulla och ta mark på vissa symboler som i somliga kombinationer skänker avans.

Slot maskinernas stamfader är enarmade banditer som uppfanns i 1800-talets USA. Då var spel maskinerna förstås mekaniska med tre hjul samt en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spelet av samtliga griniga förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt bonus

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska och allra flest spel genomförs på internet. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medan en viss art av slot apparat stannar av sig själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet oxå.

En slot apparat online funkar absolut som en fysisk apparat vad innefattar insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på online är betydligt större samt mer varierat än det som finns i spelhallar – av det tydliga skälet att virtuella slot spel inte tar opp någon fysisk plats eller kräver samma typ av underhåll.

Vill man agera på en slot apparat, men utan att betala prestation eller få några ambitioner att vinna pengar på det, utan mest för att det är festligt, så kan man agera gratis slot spel. Det finns massor av hemsidor som erbjuder avgiftsfri slot, även de största spelsajterna brukar låta en spela hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast samt därjämte ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel samt avyttra till de stora spelbolagen, det är många ungdomars dröm att bliva just spelkreatörer men konkurrensen är självklart stenhård samt jobbet kräver en fullkomlig del passion och snillrikhet.

Flera av världen slot maskin älskare fastnar i beroenden, man lirar och spelar samt slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelmissbruk kan drabba nästan vem som helst, rik som fattig, ung som gammal samt sällskaplig som ensamvarg.

De stora spelbolagen har en förpliktelse att göra vad de kan för att undvika att deras spelare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket besvärligt att avskilja beroende från entusiasm.

För att avstyra att hamna i spelberoende så kan man var vecka inneha en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får tillstånd att accelerera. Man kan t ex bringa över en fast belopp slantar till sitt spelkonto varje måndag, dessa har man sedan att agera för, men inte mer.

Somliga tittar på vinster som förbjudna spelpengar, medan andra tycker att samtliga vinster får spelas opp – det beror lite på hur man kollar på sitt spelande. mer här
Om spelandet är ren nöje så kan man agera opp sina vinstpengar, men spelar man med fantasier om att vinna slantar, så skall man egentligen bevilja vinsterna sättas in på sitt privatkonto före de spelas opp.

Att agera slotmaskin spelautomat apparat skall vara festligt, inte en jakt på förmögenhet. Blir man burgen på sitt slot maskin spelande så får man se det som en fantastisk bonus.