Slot maskin är en nyare enarmad bandit

En slot maskin är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp alternativt drar i en handtag för att få ett mängd hjul att fungera och ta mark på vissa symboler som i somliga kombinationer ger vinst.

Slot maskinernas stamfader är enarmade banditer som skapades i 1800-talets Amerika. Då var spel maskinerna självklart mekaniska med tre hjul samt en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spel av samtliga sura förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs på webben. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning samt medans en speciell art av slot maskin stannar av sig själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet oxå.

En slot maskin online funkar precis som en fysisk apparat vad innefattar insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på nätet är betydligt större samt mer varierat än det som finns i spelhallar – av det uppenbara skälet att virtuella slot spel inte tar upp någon fysisk plats alternativt kräver samma typ av bidrag.

Vill man spela på en slot maskin, men utan att betala prestation alternativt ha några ambitioner att vinna pengar på det, utan mest för att det är festligt, så kan man agera gratis slot spel. Det finns massor av spelportaler som erbjuder gratis slot, även de största spelsajterna brukar låta en agera hur mycket demoversioner man önskar.

Är man en riktig slot apparat entusiast och dessutom ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel och avyttra till de stora spelbolagen, det är flera ungdomars fantasi att bliva exakt spelkreatörer men konkurrensen är förstås stenhård och jobbet kräver en fullkomlig del glöd samt snillrikhet.

Flera av världen slot apparat älskare fastnar i beroenden, man spelar och spelar samt slutligen har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelberoende kan hända nära nog vem som helst, burgen som fattig, juvenil som gammal samt social som enstöring.

De stora spelbolagen har en skyldighet att göra vad de kan för att undvika att deras spelare hamnar i beroenden, men allt sker så anonymt idag att det är mycket besvärligt att skilja beroende från förtjusning.

För att avstyra att hamna i spelberoende så kan man var vecka äga en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att accelerera. Man kan t ex föra över en fixerad belopp pengar till sitt spelkonto varje måndag, dessa har man sedan att agera för, men inte mer.

Somliga ser vinster som förbjudna spelpengar, medans andra tycker att alla vinster får spelas upp – det beror lite på hur man kollar på sitt spelande. Mer info: På denna sajten
Om spelandet är ren underhållning så kan man spela opp sina vinstpengar, men spelar man med drömmar om att vinna pengar, så ska man nog bevilja vinsterna sättas in på sitt privatkonto innan de spelas upp.

Att spela slotmaskin spelautomat maskin ska vara roligt, inte en jakt på förmögenhet. Blir man burgen på sitt slot maskin spelande så får man se det som en fantastisk belöning.