Vinn jackpotten hos Eurolotto

Faktum är att stundtals kan verkligen ren och skär tur resultera i oanade ekonomiska konsekvenser. Den som lyckas kamma hem jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på webben som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Var dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar oupphörligen aktuell tid kvar till nästa dragning.

Varje lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet innebär att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas varje dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott genererar vinst hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut på 30 utbetalningar under 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott består av 5 nummer och 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren själv väljer. Givetvis går det att välja ihop åtskilliga lottbrickor inför varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs bara att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir självfallet högre ju fler siffror och bokstäver som blir korrekt. På Eurolottos webbsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är orolig för att missa någon dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kolla upp resultat för dragningar. På Eurolottos webbsida finns en integrerad kalender som användaren enkelt och smidigt kan bläddra i och beskåda dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får jämt ett kvitto med detsamma på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att starta att spela hos Eurolotto är någorlunda enkelt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler och villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare via mejl kan man göra sin allra första insättning.

Eurolotto är en oerhört seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet gällande samtliga insättningar och uttag. Den som vill ha full behärskning över sitt spelande kan via sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto ges översikt över alla sina transaktioner, insättningar samt uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen samtala genom telefon, mejl alternativt chatt. Att därjämte registrera sig för nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad eftersom Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med information om nyheter samt kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett bolag registrerat på Malta. Det är dotterbolag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär så klart en väldigt lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har drygt 2000 aktieägare. Klicka Här.

Registrera dig hos Eurolotto du med och få chans att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.